Czubryca czerwona 50g

0032

Nowy produkt

1. Dodatek do zup i sałat

2. Idealna do dań mięsnych

3. Składnik kuchni bałkańskiej

4. Dostawa KURIER 48 - 12 zł niezależnie od ilości

Więcej szczegółów

3,19 zł brutto

Więcej informacji

Czubryca czerwona - składniki

Cząber, marchew, czosnek, papryka słodka, papryka ostra, majeranek, tymianek, pasternak, cebula, papryka - barwnik naturalny, sól, cukier.

Czubryca czerwona - zastosowanie w kuchni

Mieszanka kuchni bałkańskiej znajduje zastosowanie przede wszystkim do dań mięsnych i potraw z soczewicy. To również dodatek do zup, dań z pomidorami, jajecznicy, sałatek i surówek.

Świetnie sprawdzi się do pikantnych gulaszów, bigosu, leczo, pizzy i spaghetti.

Jej pochodzenie wywodzi się z Bułgarii, gdzie stosowana jest podczas do ostrych potraw z grilla.

Produkt może zawierać: gorczycę, soję, gluten, nasiona sezamu i orzechy.

Inni kupili też

Zadaj pytanie on-line